This page is not available in English. The news items on this page were written in 2006. By that time this website was only available in Dutch.

In samenwerking met de grootste fitnessclub van de wereld, Fitness First, organiseert Cycling out of Poverty dit jaar diverse RPM marathons. Hierbij wordt in teams van 2 of 3 personen 12 uur lang gefietst. De totale opbrengst van het inschrijfgeld wordt besteed aan de fietsprojecten in Afrika. Fitness First Nijmegen heeft de eer de eerste RPM marathon te mogen organiseren. Al om 9 uur zat de zaal vol met enthousiaste fietsers. Ondanks het mooie weer en het vroege uur zaten ze in de startblokken om te fietsen voor Afrika. Tussen de spinninglessen door konden de deelnemers op krachten komen met een heerlijke tosti en een bananenshake.

En er werd niet alleen gefietst, maar de spieren werden ook los gemaakt met een workshop Afrikaans dansen. En alsof dat nog niet genoeg was was er ook een heuse masseur in the house. TV Nijmegen deed verslag van het gebeuren en dat wordt volgend weekend uitgezonden. Ook Teun van radio 538 en Big Brother Ruud en Annet waren erbij. Teun en Ruud hebben zelfs een rondje meegefietst. Al met al een geweldige dag wat weer aardig wat fietsen heeft opgeleverd voor Afrika. Iedereen die er was: heel erg bedankt voor je bijdrage.