This page is not available in English. The news items on this page were written in 2008. By that time this website was only available in Dutch.

De bovenbouwklassen van de Openwijkschool Neerbosch-Oost in Nijmegen hebben Cycling out of poverty in de klas ontvangen. Van iedere bovenbouwgroep mochten 1 of 2 kinderen Luuk Eickmans interviewen. De kinderen probeerden zich voor te stellen hoe leeftijdgenootjes in Afrika naar school gaan. 7 kilometer lopen naar school zou wel veel tijd kosten, en dan zou je wel heel moe in de klas zitten. De kinderen waren ervan overtuigd dat een fiets heel veel verschil zou kunnen maken. Op school hebben ze kerstengeltjes gemaakt voor kinderen in Burkina Faso. Komende kerst zullen deze engeltjes worden overhandigd de kinderen. Tijdens de kerstviering op school wordt er geld ingezameld voor fietsen in Burkina Faso.