This page is not available in English. The news items on this page were written in 2006. By that time this website was only available in Dutch.

In samenwerking met een viertal SPECO studenten organiseert Cycling out of Poverty zondag 25 juni een club-vs-club race voor Fitness First leden. Vijf Fitness First clubs, te weten Kerkrade, Eindhoven Aalsterweg, Eindhoven Brussellaan, Vught en Nijmegen strijden dan om de eerste plaats. Welke club de meeste kilometers aflegt in 6 uur tijd op 4 cardiofietsen is de beste club. Leden kunnen zich aanmelden bij een van de deelnemende clubs, niet-leden die een club willen helpen of Cycling out of Poverty willen steunen kunnen mailen naar info@cyclingoutofpoverty.com. Deelnemers laten zich sponsoren per kilometer of voor een vast bedrag door zelfverworven sponsors. Zo zal elke gefietste kilometer niet alleen de club naar de overwinning helpen, maar vooral de vrouwen in Afrika aan een fiets helpen. Alle opbrengsten gaan naar Cycling out of Poverty.