Meld je aan en fiets mee!

Donderdag 23 mei 2019 is de landelijke Fiets naar je Werk Dag. Doe jij ook mee en fiets jij mee naar het werk? Meld je aan en maak kans op mooie prijzen, waaronder natuurlijk de hoofdprijs: een splinternieuwe Cortina Common 7V mét fietsverzekering!

Nieuw dit jaar: doneer je bespaarde autokosten

Nieuw dit jaar is dat je bij je aanmelding kunt uitrekenen hoeveel je gemiddeld bespaart op je autokosten door op 23 mei naar je werk te fietsen. Dit bedrag kun je doneren aan de fietsprojecten in Afrika van Cycling out of Poverty. Zo doe je met je deelname niet alleen iets goeds voor je eigen gezondheid en het milieu, maar help je tegelijkertijd ook boeren en kleine ondernemers in Kenia en Oeganda in het zadel. Hoe mooi is dat!

Hoe werkt het?

Bij je aanmelding rekenen we voor je uit hoeveel je gemiddeld bespaart op je autokosten als je op 23 mei naar je werk fietst. Dit bedrag (of een bedrag naar keuze) kun je via de speciale Fiets naar je Werk evenement pagina heel simpel via Tikkie doneren.

Wil je als werkgever net iets meer doen?

Als bedrijf kun je ook net even dat beetje extra doen en een extra bijdrage leveren aan het Bike4Work programma van Stichting Cycling out of Poverty, zodat wij nog meer boeren en kleine ondernemers in Kenia en Oeganda kunnen ondersteunen met fietsen. Start zelf een actie, in aanloop naar, of tijdens de Fiets naar je Werk Dag. Neem contact op met luuk@coop-africa.org of start direct een fondsenwervende actie op geef.nl ten behoeve van Cycling out of Poverty (CooP-Africa).