Je kunt je weer inschrijven voor Fiets naar je Werk Dag! Met trots zijn wij al jaren het goede doel van de Fiets naar je Werk Dag. Vorig jaar hebben meer dan 33.000 deelnemers het record gebroken door op de fiets naar hun werk te gaan. Niet alleen het prachtige weer vorig jaar speelde een rol, maar ook steeds meer werkgevers stimuleren deze gezonde gewoonte. Veel werkgevers maakten er zelfs een feestje van door hun fietsende medewerkers te verwelkomen met een ontbijtje, een orkestje of andere gezonde lekkernijen. Inmiddels wordt de Fiets naar je Werk Dag door meer dan 4000 bedrijven, zorginstellingen, overheden en andere organisaties omarmd. Laten we samen blijven trappen voor een betere wereld! Schrijf je in voor de Fiets naar je Werk Dag 2024 op 16 mei!

PRACHTIG RESULTAAT IN 2023

Door deze massale deelname vorig jaar werd er een recordbedrag van € 14.961,40 aan bespaarde autokosten gedoneerd aan de fietsprojecten van Cycling out of Poverty (CooP-Africa). Met dit bedrag konden wij 150 scholieren, zorgverleners, boeren en ondernemers in Oeganda en Kenia uitrusten met een fiets. Deze fietsen zorgen voor verbeterde toegang tot onderwijs, zorg, werk en inkomen. Een prachtig resultaat!

MEER WERKGEVERS DOEN EEN TRAP EXTRA

Vorig jaar deden ook steeds meer bedrijven, zorginstellingen, overheden en andere organisaties een extra duit in het zakje. Werkgevers als TOPdesk Nederland, Uniglobe Alliance Travel, Tragel, Fluor Cooperation, Woonin en Bugaboo deden een extra donatie aan de fietsprojecten, verdubbelde de bespaarde autokosten en/of besteedde extra aandacht aan het goede doel op social media en interne communicatiekanalen.