De inschrijving voor Fiets naar je Werk Dag 2022 is geopend! Voor de 16e keer wordt de Fiets naar je Werk Dag georganiseerd om mensen te motiveren vaker de auto te laten staan. Want fietsen is goed voor jezelf, voor het klimaat, voor de werkgever, maar meedoen aan Fiets naar je Werk Dag is ook goed voor ondernemers in de informele sector in Oeganda. Met jouw steun tijdens Fiets naar je Werk Dag helpen wij namelijk ondernemers in Oeganda in het (fiets)zadel.

Doe mee en schrijf je in voor Fiets naar je Werk Dag op 19 mei!

Met de fiets kan ik nu afgelegen dorpen bezoeken. Door de grotere afzetmarkt is mijn inkomen hoger.’ Dat zegt Topista in deze korte video. Topista verkoopt sandalen en sinds kort doet ze dat op de fiets in plaats van te voet. In de video laten ook schoenenverkoper John Bosco en kledingverkoopster Zainah, zien wat een fiets voor hen betekent. De boodschap is duidelijk. Een fiets maakt het verschil.

Luuk Eickmans: ‘Topista, John Bosco, Zainah en 142 andere ondernemers ontvingen vorig jaar een fiets met de steun van de deelnemers aan de Fiets naar je Werk Dag 2021. Fiets naar je Werk Dag is zo echt een win-win-win evenement. Dus kom in beweging en doe op 19 mei 2022 mee met Nederland en fiets naar je werk! Dus ook als je al een fervent fietser-naar-je-werk bent, doe mee! Want met jullie deelname maken we gezamelijk een statement voor fietsen in Nederland en helpen we anderen in het zadel om ook op de fiets naar het werk te kunnen.‘.