Donderdag 24 september 2020 is het weer de Nationale Fiets naar je Werk Dag. Tijdens deze dag, die oorspronkelijk gepland stond voor 14 mei, worden landelijk zoveel mogelijk mensen enthousiast gemaakt om op de fiets naar het werk te gaan. Vaak is de fiets hét ideale vervoersmiddel voor woon-werkverkeer. Zeker nu. Fietsen naar het werk is gezond, goed voor het milieu én Covid-19 proof. Ook draagt het in toenemende mate bij aan het oplossen van file- en parkeerproblematiek en is het nu een veilig en gezond alternatief voor een drukke bus, tram of trein.

Dus wat let je? Pak op donderdag 24 september de fiets. Alleen of gezellig samen met een collega. Kom fris aan op je werk. Meld je aan op https://www.fietsnaarjewerkdag.nl/ en doneer je bespaarde kilometers aan het Bike4Work project van Stichting Cycling out of Poverty (CooP-Africa) in Oeganda. Zodat boeren en kleine ondernemers in Oeganda met ons kunnen meefietsen!

Meld je aan en doneer op: https://www.fietsnaarjewerkdag.nl/. Elke € 150,- betekent één fiets voor een boerengezin in Oeganda. Zo doe je op 24 september niet alleen iets goeds voor jezelf, maar ook iets voor een ander.

Of doneer direct aan het Bike4Work project via Tikkie. .