Met meer dan 33.000 deelnemers heeft Fiets naar je Werk Dag 2023 haar deelnemersrecord gebroken. Nog nooit omarmde zoveel mensen het fietsen naar het werk op deze bijzondere dag! Hierdoor werd er ook een recordbedrag aan bespaarde autokosten gedoneerd aan de fietsprojecten van Cycling out of Poverty. Er werd maar liefst 14.961,40 euro gedoneerd! Hiermee kunnen we 100 scholieren, zorgverleners, boeren en ondernemers in Oeganda en Kenia uitrusten met een fiets voor verbeterde toegang tot onderwijs, zorg, werk en inkomen.

BEDRIJVEN DOEN DIT JAAR EEN EXTRA DUIT IN HET ZAKJE

Werkgevers deden dit jaar ook steeds meer een extra duit in het zakje. Werkgevers als TOPdesk Nederland, Uniglobe Alliance Travel, Tragel, Fluor Cooperation, Woonin en Bugaboo deden een extra donatie aan de fietsprojecten, verdubbelde de bespaarde autokosten en/of besteedde extra aandacht aan het goede doel op social media en interne communicatiekanalen. En nog steeds ontvangen we berichten van bedrijven die hebben meegedaan met Fiets naar je Werk Dag en alsnog een donatie willen doen voor fietsen in Afrika. Contact: luuk@coop-africa.org.

EEN FIETS MAAKT HET VERSCHIL!

FIETS JE VOLGEND JAAR OOK WEER MEE?

Na deze opnieuw succesvolle Fiets naar je Werk Dag, is er direct weer een datum geprikt voor volgend jaar. Noteer alvast in je agenda: donderdag 16 mei 2024 vindt de achttiende editie plaats. Vanaf 1 maart 2023 kun je je aanmelden. Tot die tijd, blijf vooral veel fietsen naar je werk en volg de fietsprojecten van Cycling out of Poverty op onze website en socials (Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn)!