De Vierdaagse is een meerdaagse wandelprestatietocht waaraan jaarlijks tienduizenden wandelaars deelnemen. Vanuit heel de wereld komen zij naar Nijmegen om vier dagen te wandelen in de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving. Na vier dagen wandelen wacht de wandelaar een glorieuze intocht over de Via Gladiola om daarna het welverdiende Vierdaagsekruis in ontvangst te nemen.

Doe jij dit jaar mee aan de de Walk of the World? Geef jouw sportieve prestaties dan nog meer betekenis door voor elke kilometer die jij loopt 1 euro in te zamelen. Met afstanden varierend van 30 kilometer tot 50 kilometer zou jouw deelname een scholiere in Kenia of Oeganda in het zadel kunnen helpen. 

Afstanden van 15 kilometer naar school zijn geen uitzondering in Kenia en Oeganda. Scholieren leggen dus dagelijks 30 kilometer af! Dat is de afstand die de deelnemers van de Vierdaagse 4 dagen lopen, maar in Kenia en Oeganda gaan ze 6 dagen per week naar school… Geen wonder dat veel jonge meisjes te laat komen of vroegtijdig met school moeten stoppen omdat ze ook in het huishouden moeten helpen. Deze scholieren willen wij ondersteunen met een fiets in het Bike4School programma.

DOE JIJ MEE AAN DE NIJMEEGSE VIERDAAGSE? WERF DAN MET EN VOOR CYCLING OUT OF POVERTY FONDSEN VOOR FIETSEN VOOR SCHOLIEREN IN KENIA EN OEGANDA. MELD JE AAN EN START EEN GEEFACTIE!

Stel jezelf ten doel om 1 euro per kilometer die je loopt te werven. Je bent uiteraard vrij om nog meer te werven. Bij het bereiken van de eerste 30 euro zullen wij een exclusief Cycling out of Poverty Vierdaagse t-shirt opsturen.

Stuur een email naar info@coop-africa.org voor meer informatie.