Gisteren heeft Cycling out of Poverty Uganda Foundation een fietsambulance geschonken aan Rays of Hope Hospice Jinja in Oeganda. Deze fietsambulance, uit ons Bike4Care programma, helpt de gezondheidsvrijwilligers van Rays of Hope Hospice bij het vervoeren van patiënten die palliatieve zorg nodig hebben naar de dichtstbijzijnde gezondheidscentra. De fietsambulance draagt nu bij aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met levensbedreigende ziekten en hun families in de Busoga regio.

Yesterday, #CooPUganda donated a bicycle ambulance to #RaysOfHopeHospiceJinja.This will help their VHTs in transporting patients to the nearest health centers. Allan, their staff demonstrated how it works..#Bike4Care #Abikemakesthedifference #SaveAlife

Geplaatst door Cycling out of Poverty – CooP-Africa op Maandag 11 maart 2019

Allan, Hospice Jinja medewerker, demonstreert hoe de fietsambulance werkt