Vandaag gingen de fietsen sneller dan de brommers en auto’s vanwege de regen en de modder. Maar ondanks de regen en de modder was de derde editie van de Jinja Mountainbike Race & Ride een groot succes waardoor we 6 scholieren in Budondo uit kunnen rusten met een fiets.

De Jinja Mountainbike Race & Ride is een jaarlijks fondsenwervingsevenement voor Cycling out of Poverty Foundation Uganda. Dit jaar was er voor het eerst naast een race ook een ride voor mensen die graag mee wilden doen, maar niet wilden racen. En dit bleek een gouden greep want een meerendeel deed mee aan de Ride in plaats van de Race.

Alle opbrengst van de Jinja Mountainbike Race & Ride gaat traditiegetrouw naar het Bike4School programma in Oeganda. En dit jaar hebben 6 fietsen kunnen inzamelen die in later deze maand overhandigd zullen gaan worden aan scholieren in Budondo.

Dank aan Bikeventures en Jinja Scouts voor jullie passie en inzet! En natuurlijk dank aan alle deelnemers! We hopen jullie allemaal volgend jaar weer te zien.

#mudallover #JMR2020 #nomudcanstopus #nocrocbutmud #Jinja #abikemakesthedifference #cyclingoutofpoverty #coopuganda #bikeventures #visitjinja #fundraiser #charity #JinjaMountainBikeRace #eenfietsmaakthetverschil #Budondo #Bike4School #LocalFundraising