Met support van Cycling out of Poverty Belgium (CooP-Belgium) en Brussels Airlines is er 1.650 kilo schoolmateriaal verzonden naar Oeganda! Al het materiaal is door het team van Cycling out of Poverty Uganda (CooP-Uganda) verdeeld in pakketten voor scholen (ordners, krijtjes, linialen, etc.) en tasjes voor scholieren (schriftjes, pennen, etuis, stiften, gummen, slijpertjes, etc.). Deze pakketten worden door CooP-Uganda verdeeld over scholieren die eerder al weer een fiets ontvingen en nu weer naar school gaan nu de scholen zo langzaamaan weer opengaan na de maandenlange sluiting in verband met corona. Een dikke merci voor CooP-Belgium en Brussels Airlines! #Bike4School#CooPBelgium#CooPUganda#BrusselsAirlines#Merci#SchoolinaBox#eenfietsmaakthetverschil#samenwerking#CyclingoutofPoverty#terugnaarschool