Wauw wat een succes! De #Ride4Corona heeft in totaal 68 fietsen voor zorgmedewerkers in Oeganda opgeleverd en de donaties komen nog binnen!

Ten eerste willen we alle deelnemers bedanken voor hun inspanning op de fiets, hun inzet bij het werven van fondsen en het delen van de schitterende foto’s op social media. We hebben foto’s voorbij zien komen van het noordelijkste puntje van Nederland tot op de Muur van Geraardsbergen, vanuit onze hoofdstad tot de mooie natuurgebieden in de provincie. Vervolgens willen we alle supporters bedanken voor de 253 donaties. Ook zonder jullie hadden we dit niet kunnen realiseren. En tenslotte willen we ook het Evenementenbureau Sportkunde bedanken voor hun support bij de organisatie.

De #Ride4Corona was het eerste evenement van Cycling out of Poverty in deze stijl. Wij zijn zeer content met resultaat en zijn ook blij te horen dat veel deelnemers het ook met heel veel plezier hebben gedaan. Dus wellicht zien we elkaar volgend jaar weer bij een nieuwe Ride4…. met Hemelvaart 2021. Hopelijk dan niet voor het #CoronaFiets Fonds om het coronavirus te bestrijden, maar voor een ander doel waar de fiets het verschil kan maken.

Hartelijk dank allemaal! En blijf ons volgen op social media (Facebook, Twitter, Instagram) voor updates over onze fietsprojecten, waaronder het #CoronaFiets project.

Doneren kan nog steeds via https://www.coop-africa.org/nl/doneer-een-coronafiets