Het corona-virus heeft de wereld in haar greep. De impact is groot in Nederland en andere delen van de wereld. Maar in de landen in Afrika kunnen de gevolgen catastrofaal zijn. Wij hebben daarom het #CoronaFiets Fonds in het leven geroepen om zorgpersoneel, hulpverleners en andere leden van het Covid-19 Task Force in Oeganda uit te kunnen rusten met fietsen. En we zijn verheugd te kunnen melden dat Wilde Ganzen dit #CoronaFiets Fonds wil verdubbelen.

VERDUBBEL JE IMPACT

Maar wij zijn afhankelijk van jouw bijdrage aan het #CoronaFiets Fonds om deze gezondheidswerkers en andere leden van het Covid-19 Task Force in Oeganda een fiets te kunnen geven om de strijd aan te gaan tegen (de verspreiding van) het coronavirus en erger leed te voorkomen.

Dus geef nu! En Wilde Ganzen zal jouw gift verdubbelen.