Op 13 mei zijn Geart Tigchelaar en Ydwine Scarse gestart met hun fietstocht van een half jaar door Europa. Allereerst gaat het via de Rijn naar Zwitserland, dan door Noord-Italië naar Slovenië en de Balkan. Daarna staat de route nog open, maar net hoe de wind waait.

Wie zijn Geart en Ydwine

Geart heeft eerder al een aantal solo-tochten gemaakt en daarbij getracht zoveel mogelijk donaties binnen te halen voor Cycling out of Poverty. Hij heeft nu ook zijn vriendin Ydwine aangestoken met het fiets-virus en daarbij gaat het promoten onverminderd voort.

Geart werkt als freelance vertaler en is daarnaast Fries schrijver en dichter. Ydwine heeft zojuist de studie Minorities and Multilingualism voltooid en daarom zullen zij tijdens de tocht zoveel mogelijk andere minderheden opzoeken.

×

Steun Geart en Ydwine

Steun Geart en Ydwine met fondsenwerving tijdens hun bijzondere fietstocht. Doneer aan Stichting Cycling out of Poverty via bankrekening NL68 SNSB 0906146356 ovv Geart en Ydwine. Aan het eind van iedere maand wordt de barometer hiernaast bijgewerkt.

Volg Geart en Ydwine

Volg de belevenissen van Geart en Ydwine hun blog: https://gearttigchelaar.wordpress.com/ en op Instagram: @the_pedalling_pair

Geart en Ydwine fietsen door Europa