We ontvangen diverse felicitaties voor ons 15-jarig jubileum van beneficianten, ambassadeurs, supporters, relaties, donateurs, sponsoren, vrijwilligers, partners, medewerkers etc. over jaren heen. Wil jij ook Cycling out of Poverty feliciteren? Mail jouw felicitatiefilmpje (portrait) naar info@coop-africa.org of verstuur via Whatsapp naar +31(0)615895529. Let’s celebrate together!

Geart Tigchelaar, dank je wel voor jouw felicitaties! In de afgelopen 15 jaar heb jij je regelmatig ingespannen voor Cycling out of Poverty – CooP-Africa. Tige tank foar jo ynset! Hopelijk liggen er nog veel mooie fietsreizen in het ver#DankeWol Geart heeft verschillende fietstochten gemaakt waarmee hij de fietsprojecten van Cycling out of Poverty heeft ondersteund. Wil jij ook Cycling out of Poverty feliciteren met haar 15 jarig jubileum? Mail jouw filmpje (portrait) naar info@coop-africa.org, of verstuur via Whatsapp naar +31615895529. #CooP15 #Dank #Gefeliciteerd #CooPAfrica #DankeWol

Posted by Cycling out of Poverty – CooP-Africa on Wednesday, 5 October 2022