Vanaf dit voorjaar rijdt Geart Tigchelaar vier jaar lang letterlijk de wereld rond voor CooP-Africa. Deze unieke en bijzondere fietstocht onderneemt hij om CooP-Africa te steunen.

De routeplanning in grote lijnen gaat via Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Rusland, Wit-Rusland, Oekraïne, Roemenië, Turkije, Kazachstan, China, (India), Japan, Alaska, de gehele westkust naar Argentinië, daarna via Marokko (of nog een groter deel van Afrika), Spanje, Frankrijk, België weer naar Nederland.

Gearts fondsenwerving gaat vandaag van start! Steun Geart en doneer per kilometer, per lekke band, of gewoon een vast bedrag. Doneer aan Stichting Cycling out of Poverty via bankrekening NL68 SNSB 0906146356 ovv Geart fietst de wereld rond. Volg de belevenissen van Geart via zijn blog: https://gearttigchelaar.wordpress.com/ en bekijk de tussenstand op de pagina over Gearts fietstocht.