Stichting Fietsus repareert al zeven jaar lang fietsen in Groningen, waarbij de opbrengst naar fietsvriendelijke goede doelen gaat. De stichting van Pia Sloots geeft oude fietsen weer een nieuw leven of zorgt ervoor dat zij onderdeel worden van een opgeknapte fiets.

Ik ben onder de indruk van wat jullie in die 15 jaar allemaal voor elkaar hebben gekregen. Goed werk!!

Pia Sloots

Het geld dat zij krijgt voor de reparaties heeft zij eerder gedoneerd aan fietsen voor gezondheidswerkers in Oeganda. En dit jaar heeft zij met Stichting Fietsus een donatie gedaan voor het Bike4School programma waarin we scholieren uitrusten met fietsen. In het Bike4School programma streven wij ernaar om jaarlijks 300 fietsen te distribueren aan scholieren en leraren. Waardoor zij betere toegang hebben tot onderwijs.

Hartelijk dank Pia voor jouw steun aan Cycling out of Poverty (CooP-Africa)!


Steun met uw bedrijf

Word partner van CooP-Africa met uw bedrijf, organisatie of club. Lees meer >