Cycling out of Poverty verbetert toegang tot onderwijs, zorg, werk en inkomen met een fiets in Afrika. We kunnen jullie hulp daar goed voor gebruiken, want samen staan we sterker. Kom daarom in actie en steun ons goede doel. Organiseer bijvoorbeeld met jouw school of klas een (jaarlijkse) fietsactie in plaats van de traditionele sponsorloop. En help zo scholieren in Kenia en Oeganda in het zadel in het Bike4School programma.

FIETSEN VOOR FIETSEN

Met een leuke fietsactie kun jij scholieren in Kenia en Oeganda betere toegang geven tot onderwijs. Neem contact met ons op via info@coop-africa.org of 06-158995529 (Luuk Eickmans), want wij helpen en denken graag mee om jullie actie tot een succes te maken. We komen graag iets op jullie school vertellen, we staan open voor het organiseren van inleefreizen / ambassadeursreizen naar Kenia of Oeganda en willen bijvoorbeeld ook graag meewerken aan een directe verbinding met een school (en scholieren) in Afrika.

INLEEFREIS / AMBASSADEURSREIS

Met eigen ogen of van horen zeggen… Voor echt betrokkenheid organiseert CooP-Africa voor kleine en grotere groepen ambassadeursreizen / inleefreizen. Een selectie van leerlingen gaat dan op reis om te ervaren wat CooP-Africa doet en wat een fiets betekent voor schoolkinderen in Kenia en Oeganda. Om daarna hun mede-leerlingen, ouders en andere daarover te vertellen en aan te zetten om te supporten en/of allerlei acties op te zetten. Voor meer informatie over de mogelijkheden stuur een email naar info@coop-africa.org.