HET ICBF MAGAZINE IS UIT!

1 magazine, 4 continenten, 15 landen, 44 pagina’s en 17.444 woorden

Elk jaar wordt er een magazine gepubliceerd op het International Cargo Bike Festival. Een magazine vol met artikelen over bakfietsen – en de mensen die erop rijden – van over de hele wereld. Met trots kun je op pagina 6 en 7 een interview vinden met de oprichters van Stichting Cycling out of Poverty (CooP-Africa): Luuk Eickmans en Marieke de Wild.

You can co a long way on just enthusiasm and energy

#COOP15

Cycling out of Poverty bestaat dit jaar 15 jaar. We vieren dit met schitterende verhalen van beneficianten van de afgelopen jaren en diverse achtergrondverhalen. Wil jij dit jubileum ook met ons meevieren? Maak een mooi artikel, blog, fotoserie of documentaire over het werk van Stichting Cycling out of Poverty. Dat zou een mooi kado voor ons zijn!