#CooP15

Cycling out of Poverty viert dit jaar haar 15de verjaardag. Al 15 jaar lang zetten wij ons in om betere toegang tot onderwijs, zorg, werk en inkomen te realiseren in Afrika met iets simpels als de fiets.

> Lees meer: jubileumwebsite


SPECIALE #COOP15 WEBSITE

Uiteraard zullen we dit heugelijk feit gaan vieren. Op onze sociale media kanalen vind je met #CooP15 achtergrondverhalen van 15 jaar Cycling out of Poverty, terugblikken, testimonials van beneficianten over hoe de fiets voor hen het verschil heeft gemaakt, etc. Ook hebben we speciaal voor ons jublieum met de steun van vrijwilligers van Achmea, via Achmea Foundation, een speciale website ontwikkeld waarop we door het jaar heen nieuws zullen plaatsen over 15 jaar Cycling out of Poverty. Cycling out of Poverty in cijfers, testimonials van beneficianten, verhalen van mensen die een fiets kunnen gebruiken, en felicataties van supporters van Cycling out of Poverty. > Klik hier voor de jubileum-website.