Je zit op het voortgezet onderwijs, en je gaat aan de slag met mobiliteit en ontwikkelingsvraagstukken in Afrika. Als je daar wat hulp bij kunt gebruiken, dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze site vind je materiaal wat je kan helpen bij het maken van je opdracht.

Via het menu aan de linkerzijde krijg je toegang tot allerlei achtergrondinformatie over mobiliteit en ontwikkeling. In de achtergrondinformatie zijn ook links te vinden naar andere informatiebronnen. Onderaan het menu aan de linkerzijde, vind je het kopje “producten scholieren”. Hier vind je producten van scholieren die reeds met dit vraagstuk aan de slag zijn geweest.

Deze website bevat achtergrondinformatie die behoort bij een lespakket voor het voortgezet onderwijs. Het lespakket bestaat uit een docentenhandleiding met leerlingenbundel en deze online achtergrondinformatie. Docenten van je school hebben de docentenhandleiding in bezit, en hebben je waarschijnlijk verwezen naar deze online achtergrondinformatie die je kunt gebruiken bij het maken van je opdrachten. Besteed je school echter nog geen aandacht aan mobiliteit en ontwikkelingsvraagstukken, maar lijkt het je wel leuk om daar iets mee te doen? Laat dan je docent contact opnemen met ons.

Heb je vragen of opmerkingen, wil je iets toevoegen aan de site, mail ons dan via info@coop-africa.org.

Deze website wordt aangeboden door Cycling out of Poverty (CooP-Africa) in samenwerking met FairPen. Deze website is mogelijk door ondersteuning van het ministerie van Buitenlandse Zaken, via de Subsidiefaciliteit voor Burgerschap en Ontwikkelingssamenwerking (SBOS).