Na een afwezigheid van ongeveer 30 jaar is de Wielerronde Woudenberg weer terug! Zaterdag 23 september 2023 wordt er weer gefietst door jong en oud. De Wielerronde Woudenberg is een echt gemeenschapsevenement dat mensen (in Woudenberg) samenbrengt.

Het is super tof dat Stichting Cycling out of Poverty (CooP-Africa) dit jaar het goede doel van deze ronde is. 10% van de sponsoropbrengsten komt ten goede van onze fietsprojecten. Hiermee brengt de ronde niet alleen de Woudenbergenaren in beweging maar helpt zij ook scholieren, zorgvrijwilligers, boeren en kleine ondernemers in Oeganda en Kenia in het (fiets)zadel voor betere toegang tot onderwijs, zorg, werk en inkomen.


SPONSOR WORDEN EN HET GOEDE DOEL STEUNEN

De ronde kan alleen mogelijk gemaakt worden met de steun van sponsoren. Er zijn diverse sponsorpakketten om uit te kiezen. En 10% van de sponsorinkomsten komen ten goede aan Cycling out of Poverty. Word sponsor! Klik hier voor meer informatie.