Trappers is een fietsstimulerings– en fietsbeloningssysteem. Fietsen naar het werk en daarvoor worden beloond. Dát is het principe van Trappers! Het daadwerkelijke fietsgebruik van medewerkers wordt gemeten en direct omgezet in waardepunten, zogenaamde Trappers.

Met de gespaarde Trappers kunnen medewerkers leuke cadeau’s kopen in de Trappersshop, maar ook een donatie doen aan Cycling out of Poverty. Al heel wat jaren ontvangt Cycling out of Poverty zo donaties voor fietsen voor scholieren, gezondheidswerkers, boeren en kleine ondernemers in Kenia en Oeganda.

DONEER JOUW TRAPPERS AAN CYCLING OUT OF POVERTY (COOP-AFRICA)

In de Trappersshop vind je onder Goede Doelen, Cycling out of Poverty. Hier kun je v.a. 1.008 Trappers doneren. Als je in totaal 15.750 Trappers doneert kan Cycling out of Poverty een scholier uitrusten met fiets zodat hij/zij betere toegang heeft tot onderwijs, of een gezondheidsvrijwilliger die op de fiets 100 huishoudens thuiszorg kan bieden.

We vinden het super leuk om te horen als jij jouw Trappers hebt gedoneerd aan Cycling out of Poverty. En zouden ook graag terugkoppeling geven over wat we met jouw Trappers hebben kunnen doen. Laat ons daarom weten als jij een Trapper-donatie hebt gedaan. Mail ons > info@coop-africa.org.

MEER WETEN OVER TRAPPERS

Ben je nieuwsgierig naar wat Trappers voor jouw organisatie kan betekenen? Of wil je weten hoe je Trappers kan inzetten voor enkel rittenregistratie? Neem dan contact op met Trappers (klantenservice@trappers.net of 0513- 68 10 51) of kijk op https://site.trappers.net/.


Steun met uw bedrijf

Word partner van CooP-Africa met uw bedrijf, organisatie of club. Lees meer >

Schenken met belastingvoordeel

Periodieke gift: gunstig voor jou en voor ons! Lees meer >