Zes 4-de jaars leerlingen van het Stedelijk Gymnasium Nijmegen starten vandaag met hun maatschappelijke stage bij Stichting Cycling out of Poverty (CooP-Africa). Matthijs, Madeleine, Tiemen en Maarten gaat aan de slag met een goede doelen loterij voor Cycling out of Poverty. En Gijs en Liam gaan bezig met een social media challenge. Volg dus onze social media deze week om meer te zien van hun werk.

Loterij voor Cycling out of Poverty

In slechts 4 dagen proberen Matthijs, Madeleine, Tiemen en Maarten een succes te maken van de loterij voor Cycling out of Poverty. Dat betekent prijzen bij ondernemingen en bedrijven werven en tegelijkertijd loten verkopen. Ze streven ernaar om samen 50 loten (5 euro per stuk) te verkopen. Met een fantastische verdubbeling van Stichting De Roeper kan Cycling out of Poverty daarmee 5 scholieren in Oeganda uitrusten met fietsen. Ze zijn al druk bezig met de verkoop van loten, maar ook online is het mogelijk om loten te kopen. Stuur een email naar loterijvoorcoopafrica@gmail.com met jouw naam en het aantal loten die je wilt kopen. De loten zijn 5 euro per stuk en kunnen middels Tikkie veilig en eenvoudig betaald worden. Wil je een prijs doneren? Stuur dan een email (voor 22 april) naar loterijvoorcoopafrica@gmail.com.

Hierbij de QR code om 1 lot te betalen:

Hierbij de QR code om 2 loten (10 euro) te betalen:

Hierbij de QR code om 5 loten (25 euro) te betalen:

Hierbij de QR code om 10 loten (50 euro) te betalen, hiermee ondersteun je direct een scholier in Oeganda met een fiets!