Na een fantastische inleefreis naar Oeganda en een jaar lang fondsenwerven met talloze acties en evenementen konden de leerlingen en de docenten van Campus Sint-Ursula in Lier, Belgie het resultaat publiek maken. In totaal hebben zij 62.564,50 euro ingezameld voor de fietsprojecten in Afrika en in het bijzonder het Bike4School project. Wat een ongelovelijk mooi resultaat. Merci! Succes jongens en meisjes met jullie fietstocht naar de Alpes d’Huez!

Een fantastisch bedrag voor de fietsprojecten in Afrika. Merci, Sint-Ursula Fietst!

Cycling out of Poverty Belgium vzw

De passie, de inzet van deze school, docenten, leerlingen en begeleiders van Sint-Ursula Fietst is eindeloos. Daarom zijn we ook zo verheugd dat we vorig jaar met hen Cycling out of Poverty Belgium vzw hebben kunnen opzetten. Deze stichting in Belgie ondersteunt het werk van Cycling out of Poverty in Kenia en Oeganda en speelt een belangrijke rol voor het vergroten van onze impact door middel van onze unieke ‘toegang en mobiliteitsaanpak‘ met fietsen en andere mobiliteitshulpmiddelen.

Ook interesse om net als Campus Sint-Ursula in Lier een partnerschap aan te gaan met Stichting Cycling out of Poverty? Meer horen over de inleef/-ambassadeursreizen naar Kenia en Oeganda? Of andere vragen? Stuur een email naar luuk[@]coop-africa.org.