This page is not available in English. The news items on this page were written in 2008. By that time this website was only available in Dutch.

Visueel gehandicapte Frank van Reijsen en stuurman Wim Overeem maken een sponsor-fietstocht van Best naar Knokke en terug. Na 10 jaar revalideren is deze pittige tocht niet alleen een bijzondere prestatie maar ook een persoonlijke overwinning voor Frank. Na 4 slopende dagen kwamen Frank van Reijsen en Wim Overeem terug van hun sponsortocht Best-Knokke-Best waar ze werden onthaald door de burgemeester, vrienden, familie en overige belangstellenden. De Koetshuistuin in Best stond de hele dag in het teken van festival “Fiets & Fun voor Afrika”. De organisatie van dit festival is in handen van de studenten van de opleiding Vrijetijdsmanagement aan de NHTV in Breda. De opkomst was matig, maar daarom zeker niet ongeslaagd. Een spetterende opening van percussiegroep Losbandig, leuke kinderspelen, percussieworkshops van Stick Around en de hapjes en drankjes van Royaal Catering Best maakte het een plezierige dag. In totaal is er € 730 opgehaald met de tandemtocht van Frank van Rijn en Wim Overeem en het Fiets & Fun voor Afrika festival samen.