Hartelijk dank voor jouw mooie woorden Klaas! Klaas van Mill was directeur van Wilde Ganzen toen Cycling out of Poverty – CooP-Africa met Wilde Ganzen en Nationale Postcode Loterij het prachtige project Bike4Care: #dezefietsredtlevens in Kenia konden uitvoeren.

Hartelijk dank Klaas Van Mill voor de mooie woorden en felicitatie! Klaas van Mill was directeur van Wilde Ganzen toen Cycling out of Poverty – CooP-Africa met Wilde Ganzen en Nationale Postcode Loterij het prachtige project Bike4Care: #dezefietsredtlevens in Kenia konden uitvoeren. Wil je ons ook feliciteren? Stuur jouw selfievideo felicitatie naar info@coop-africa.org of per Whatsapp naar +31(0)615895529. #CooP15 #Bike4Care #fietsen #toegangtotzorg #gefeliciteerd #jubileum #CooPAfrica #CyclingoutofPoverty #WildeGanzen #postcodeloterij #kenia

Posted by Cycling out of Poverty – CooP-Africa on Wednesday, 12 October 2022

We ontvangen diverse felicitaties voor ons 15-jarig jubileum van beneficianten, ambassadeurs, supporters, relaties, donateurs, sponsoren, vrijwilligers, partners, medewerkers etc. over jaren heen. Wil jij ook Cycling out of Poverty feliciteren? Mail jouw felicitatiefilmpje (portrait) naar info@coop-africa.org of verstuur via Whatsapp naar +31(0)615895529. Let’s celebrate together!