Vandaag vieren we de Internationale Dag van het Boek (oftewel Wereldboekendag). Het moment om kennis te maken met de unieke en onverbeterlijke schrijfwijze van Frank van Rijn (of jouw collectie uit te breiden). Bestel een van onderstaande boeken en steun daarmee de fietsprojecten van Cycling out of Poverty.

Frank van Rijn is een Nederlandse fietser en schrijver van vele boeken over zijn fietsreizen over de hele wereld. Als oud-onbezoldigd-ambassadeur van Stichting Cycling out of Poverty heeft Frank van Rijn verschillende lezingen voor ons verzorgt, onvermoeibaar alles en iedereen verteld over onze activiteiten en bovendien een boek geschreven over zijn fietsreis langs onze fietsprojecten in Kenia en Oeganda: Even naar de Evenaar.

Bestel een boek van Frank van Rijn en ondersteun direct de fietsprojecten van Stichting Cycling out of Poverty

Wij hebben een groot aantal boeken van Frank van Rijn op voorraad (zie hieronder de titels). De boeken kunnen besteld worden voor 15 euro per stuk. De volledige opbrengst zal ten goede komen aan de fietsprojecten Bike4School, Bike4Care en Bike4Work. Bestel je boek door een email te sturen naar info@coop-africa.org met daarin de gewenste titel en het adres waarnaartoe het boek verstuurd moet worden. Als de betaling is ontvangen op NL68 SNSB 0906146356 dan zal het boek per post worden toegezonden (de prijzen vermeld op de website zijn incl. verzendkosten).

  • Aan de voet van de Tour de Madeloc: Fietsreizen door Afrika, Mexico, de Verenigde Staten en Centraal-Amerika
  • De gouden capuchon: Fietsreis door Kirgizstan, West-China en Tibet
  • De rode kangoeroe: Fietsreis door Australie
  • Door Sahara en Sahel: Fietsreis door Noord – en West Afrika met een aanloop door Europa
  • Pelgrims en pepers: Fietsreis door Azie
  • Revanche in de Andes: Fietsreis door Zuid-Amerika

BESTEL 2 BOEKEN VAN FRANK VAN RIJN VOOR SLECHTS 25 EURO EN ONTVANG DAARBIJ GRATIS HET BIKE4SCHOOL FOTOBOEK

Benefiet(s) lezingen van Frank van Rijn

Al meer dan 40 jaar fiets Frank van Rijn de wereld over en is Nederlands meest bekende wereldfietser. Elke reis zit vol avonturen en belevenissen die hij subliem en veel humor weet weer te geven in zijn boeken. Maar in zijn lezingen komen deze avonturen en belevenissen nog meer tot leven op zijn eigen onnavolgbare wijze.

Organiseer een lezing met Frank van Rijn op uw werk, club of vereniging en u heeft gegarandeerd een gezellige avond. Daarnaast zal het volledige honorarium van Frank van Rijn ten goede komen van de fietsprojecten van Stichting Cycling out of Poverty. Stuur een email naar info@coop-africa.org voor meer informatie over de lezingen van Frank van Rijn.