Nadat de eerst batch met fietsen via de District Health Officer zijn overhandigd aan de Covid-19 Task Force van Jinja District, ontving vandaag de Oeganda Politie-unit haar eerste fietsen.

GEZIN EN KINDERBESCHERMING

De fietsen zullen in de omliggende dorpen en sloppenwijken van Jinja worden ingezet voor voorlichting via megafoons over Covid-19, het monitoren van mogelijke gevallen van huiselijke geweld en het opvolgen van de Covid-19 restricties die moeten voorkomen dat het corona-virus zich verder verspreid.

DONEER EEN #CORONAFIETS

We moeten dringend meer gezondheidswerkers en andere leden van het Covid-19 Task Force voorzien van fietsen om (de verspreiding van) het coronavirus te bestrijden in Oeganda. Elke gedoneerde 125 euro levert een fiets op aan een gezondheidswerker. Elke kleine donatie helpt!

UW DONATIE WORDT DOOR WILDE GANZEN VERDUBBELD