CooP-Africa is door Books4Life genomineerd als een van de goede doelen voor 2017! Books4Life is een bijzondere tweedehands boekwinkel. Bijzonder, omdat alles in het teken staat van het steunen van goede doelen. Niet voor niets luidt hun slogan: Goed boek, goed doel!  Books4Life verkoopt gedoneerde tweedehands boeken die nog in goede staat zijn en geven ze daarmee een duurzame herbestemming. Er werken uitsluitend vrijwilligers zodat er zoveel mogelijk geld naar de goede doelen gaat. De opbrengst van de verkoop gaat voor 90% naar goede doelen.

Van de 6 Books4Life boekwinkels in Nederland, heeft de vestiging Nijmegen CooP-Africa geselecteerd als een van de goede doelen waaraan de opbrengst van de boekverkoop van 2017 gedoneerd gaat worden.

De feestelijke uitreiking vindt plaats op zaterdag 25 november van 13.30 uur tot 17.00 uur in Books 4 Life-winkel aan de Wolfskuilseweg 19 in Nijmegen. Komt u ons aanmoedigen? Naast het overhandigen van de cheques aan de 3 goede doelen zijn er lekkere hapjes en drankjes, live muziek en een ruime winkel vol goede en bijzondere boeken. We zien u graag op 25 november!