This page is not available in English. The news items on this page were written in 2008. By that time this website was only available in Dutch.

Het fiets microkrediet project in Butagaya, Oeganda, waar 5 juli 2008 50 fietsen zijn uitgegeven, verloopt erg goed. De vrouwen zijn goed gewend aan het ritme van afbetalingen en het kredietsysteem werkt goed. De vrouwen hebben groepen gevormd van 5 leden uit hetzelfde dorp en een vertegenwoordiger gekozen. FABIO ontmoet de vertegenwoordigers van deze groepen elke maand voor de verslaglegging van de prestatie/ resultaten van de verschillende groepen en om de maandelijkse afbetalingen te incasseren. Op deze manier bespaart het zowel FABIO als de vrouwen tijd, maar wonen de vrouwen toch met regelmaat kleinere meetings bij op groepniveau in het dorp.