This page is not available in English. The news items on this page were written in 2008. By that time this website was only available in Dutch.

Afgelopen vrijdag is de 35e editie van de Nijmeegse Fietsvierdaagse afgesloten met live muziek op de Waalkade. Voor het eerst in de geschiedenis is er een goed doel gekoppeld aan de vierdaagse. Gedurende de 4 dagen van de fietsvierdaagse konden er loten worden gekocht in de stand van Cycling out of Poverty. Tijdens de afsluiting van het evenement heeft festivaldirecteur Gerard van Groningen de prijswinnaars getrokken. Helaas waren de winnaars van de prijzen al op huis aan gegaan. Inmiddels zijn alle winnaars telefonisch op de hoogte gebracht van de gewonnen prijzen. De prijswinnaars zijn:
Gazelle Orange xtra t.w.v. € 849,00: Linda Harens uit Nijmegen, Twinny Load Traditional CK: Johan Kuster uit Angeren, Reischeque Aktiva Tours: Ruben Wessels uit Nijmegen. De overige winnaars wonnen vrijkaarten voor het Nationaal Bevrijdingsmuseum in Groesbeek, het Afrikamuseum in Berg en Dal, de Pannenkoekenboot in Nijmegen (of Rotterdam) en de Koffiebranderij & proeverij Coffyn in Nijmegen.