This page is not available in English. The news items on this page were written in 2006. By that time this website was only available in Dutch.

ARCADIS is een toonaangevende, wereldwijd actieve, kennisgedreven onderneming. ARCADIS levert adviezen en ingenieursdiensten aan bedrijven op de gebieden infrastructuur, milieu en facilities. Ook op het gebied van fietsen timmert ARCADIS letterlijk aan de weg, zoals met het maken van fietsbeleidsplannen maar ook het ontwerpen en aanleggen van fietsverbindingen. Dat ARCADIS niet alleen op professioneel vlak bezig is met fietsen bleek maar weer op de ARCADIS landelijke fietsdag die afgelopen zaterdag plaatsvond. Daar mochten wij natuurlijk niet bij ontbreken.

Het was een stralende dag en de deelnemers reageerden enthousiast op ons project. De voorzitter van de directie van ARCADIS Nederland, drs. ing. Douwe Kras, stond zelfs in ons standje ons project te promoten. En niet onbelangrijk, mede dankzij de directie van ARCADIS en de organisatie van de fietsdag heeft deze dag ons maar liefst € 2.000,- opgeleverd. Iedereen hartelijk bedankt, daar kunnen weer heel wat fietsen voor gaan rijden!
.